,
 

Vapear.cat

HA DE TENIR A EL MENYS 18 ANYS PER COMPRAR I / O UTILITZAR QUALSEVOL PRODUCTE vapo.

Els productes o poden ser utilitzats per persones que no han assolit encara els 18 anys d'edat. Mantingues aquests productes lluny de l'abast dels nens i de les mascotes. Si s'ho empassen, poden ofegar-se.

A més, la nicotina és addictiva i pot ser tòxica si s'inhala o s'ingereix i pot causar una severa irritació si es posa en contacte amb els ulls o la pell. Rentar immediatament amb aigua i sabó si entra en contacte amb la seva pell.

Com passa amb altres productes amb nicotina, no ha d'utilitzar aquest producte si està embarassada o alletant el seu fill, si teniu alguna malaltia cardíaca, la tensió alta, diabetis, si està prenent algun tipus de medicació per a la depressió o l'asma o si és al·lèrgic a la nicotina, a l'propilenoglicol oa qualsevol component de l'e-líquid.

Aquest producte no tracta, diagnostica ni cura cap tipus de malaltia, problema físic o condició.

Aquest producte no es recomana ser utilitzat per aquelles persones que no siguin fumadores.

AROMA MEZCLA SILVER CIG

Descubra en nuestra gama de bricolaje el aroma concentrado e-líquido y hecho en Francia. Un intenso sabor para hacer tus propios cócteles.
€3,60

CIGARRILLO ELECTRÓNICO SILVER CIG EVOD MICRO USB

El Evod Micro-USB es un cigarrillo electrónico muy simple de usar, liviano y eficiente, con un diseño elegante. Con su batería fija y AirFlow configurados para una producción de vapor óptima, así como su botón único, es un modelo super práctico.
€19,90

eLiquido de Silver Cig con sal de nicotina - MENTA VERDE

E-Liquid 10 ml con sal de nicotina para vaporizar líquidos de nicotina a tasas más altas al disminuir la irritación de la garganta y el riesgo de toser. Una gama de sabores simples que le permite vaporizar todo el día con sal de nicotina sin cansarse de su aroma agradable y discreto .
€5,20

eLiquido de Silver Cig con sal de nicotina - MANZANA AZUCARADA

Classic Grand Cru. Tabaco clásico por excelencia ligeramente picante, sutil y homogéneo.
€5,20

eLiquido de Silver Cig - FRUTAS ROJAS FRESCAS

Un aroma de frutas rojas con menta y regaliz, un bouquet fragante con acentos de primavera.
€3,90

eLiquido de Silver Cig - 50 BERRY COOL

Un aroma de frutas rojas con menta y regaliz, un bouquet fragante con acentos de primavera.
€4,10 €3,90